NIEUWS

Scheiden bij een mediator

Sommige echtscheidingen lopen uit op jarenlange ellende en andere niet. Hoe komt dat? Heel belangrijk daarvoor is de manier waarop je uit elkaar gaat. Goed scheiden doe je door samen onder ogen te zien dat het huwelijk voorbij is en te bespreken hoe het nu verder moet. Een mediator kan het gesprek daarover in goede banen leiden en helpen goede afspraken te maken. Scheiden zonder ruzie is veel beter voor je kinderen en beter voor jezelf.

Gaat u scheiden? Klik op mediation aanvragen
 of bel 0800-8899000

Scheiden bij een Echtscheidingsnotaris

De echtscheidingsnotaris is gespecialiseerd in echtscheiding en het begeleiden van niet-gehuwde partners die uit elkaar gaan. Hij helpt goede afspraken te maken over de verdeling van gemeenschappelijke bezittingen, het berekenen van alimentatie en eventueel het opstellen van een ouderschapsplan.

De echtscheidingsnotaris regelt ook de zakelijke afhandeling van de scheiding, zoals verdeling van het huis, aanpassen van de hypotheek en wijziging van de testamenten.
Meer over Echtscheidingsnotaris

Uit elkaar gaan zonder ruzie? De notaris regelt 't
 of bel 0800-8899000

VIDEO'S

Verkorting alimentatieduur naar 5 jaar jaagt exen de bijstand in
Juste Lang
Scheidingsmediator en advocaat
  Wie dacht dat het deze zomer na alle commotie over de kinderalimentatie, het kindgebonden budget en de herziening van alle kinderregelingen rustig zou zijn kwam bedrogen uit. Na een...
De nieuwe kindregelingen per 2015: wat betekent dat voor jou?
Marieke Veken
Scheidingsmediator en advocaat
  Op 1 januari 2015 is de Wet Hervorming Kindregelingen in werking getreden. Daardoor is er veel gewijzigd. Het gaat daarbij om fiscale wijzigingen en wijzigingen in het kindgebonden...